Ophalen en bezorgen

Het Kringloop Project Leiden haalt voor hergebruik geschikte goederen op bij particulieren en bedrijven en verkoopt deze in de Kringloopwinkel aan de Volmolengracht 13 in Leiden. Wij halen de goederen dan graag bij u op tegen een vrijwillige bijdrage. Tijdens openingstijden kunnen goederen worden afgegeven in de winkel. U kunt de hal gebruiken voor het laden en lossen van goederen. Let u daarbij op dat u de auto zeker niet voor de huizen van de buren zet! Als u grote spullen heeft die u zelf niet kunt vervoeren, kunt u het laten ophalen door onze vriendelijke medewerkers. Er kan ook een bakfiets worden geleend om de spullen naar huis te vervoeren. In de winkel aangeschafte artikelen kunnen tegen een geringe vergoeding worden thuisbezorgd. Wij kopen niet in.

ophalen

Brengen of laten ophalen?

Het Kringloop Project stelt het erg op prijs wanneer mensen hun overtollige maar nog bruikbare goederen zelf tijdens de openingsuren naar de winkel brengen. Mocht u daartoe niet in de gelegenheid zijn dan kunt u het door ons laten ophalen tegen een kleine vrijwillige bijdrage. Bel tijdens openingstijden om een afspraak te maken. Wij huren op dinsdag een vrachtwagen en halen dus ook alleen op dinsdagen spullen bij u op. Wilt u dat de goederen op de voor u meest geschikte tijd worden opgehaald, maak dan s.v.p. ruim van te voren een afspraak. Houdt daarbij rekening met minimaal 1 week wachttijd. Tevens moeten de goederen op de begane grond staan. We halen dus niets van verdiepingen of zolders af.


Welke goederen kunt u aanbieden?

Voor alle goederen geldt dat ze schoon en in redelijke staat moeten zijn. Het Kringloop Project heeft beperkte mogelijkheden om reparaties uit te voeren, dus elektrische apparaten dienen bij voorkeur in werkende staat te zijn. Het Kringloop Project behoudt zich het recht voor om goederen die zij onverkoopbaar acht te weigeren.


Bakfiets lenen

Als u iets bij ons wil kopen maar u kunt het niet zelf vervoeren, kunt u het voor een bescheiden bedrag thuis laten bezorgen. Als u dicht in de buurt woont is het ook mogelijk om tegen een vrijwillige bijdrage onze bakfiets te lenen! Natuurlijk mag u hem ook lenen voor het inbrengen van goederen.

ophalen

De voorwaarden zijn dat u iets bij ons koopt dat groot genoeg is om een bakfiets voor nodig te hebben. U laat uw identiteitskaart of paspoort bij ons achter, deze krijgt u uiteraard terug zodra wij onze bakfiets weer in ons bezit hebben. U kunt vóór 16:00 uur onze bakfiets lenen, na 16:00 uur lenen wij de bakfiets niet meer uit.


Inzamelpunt van frituurvet!

Bij het Kringloop Project kunt u ook uw oude frituurvet inleveren. We krijgen per kilo een bedrag voor het vet! En helpen ook nog het milieu! S.v.p. goed verpakt, in de gele container, in de hal deponeren.


Inzamelpunt van oude mobiele telefoons en cartridges!

Wij zijn ook een inzamelpunt van cartridges en oude mobieltjes voor Stichting Hulphond Nederland www.hulphond.nl. De opbrengst gaat naar de stichting. S.v.p. goed verpakt, in de gele container, in de hal deponeren.


Muntenactie

Wij zamelen buitenlandse munten en biljetten in voor het goede doel. Heeft u oud buitenlands geld en weet u niet wat u ermee moet? U kunt het bij on inleveren. Het ingezamelde geld gaat naar Brazilië. In een favela in Belo Horizonte komt dit geld ten goede aan opleiding van jongeren. Voor meer informatie zie: www.muntenactie.nl

kringloop-project-leiden-entree

Onze gegevens

Vereniging Kringloop Project Leiden Volmolengracht 13, 2312 PG Leiden
Tel: (071) 5226082
KvK nummer: 28049594

Openingstijden

Woensdag11:00 - 17:00
Donderdag11:00 - 17:00
Vrijdag11:00 - 17:00
Zaterdag11:00 - 17:00

Volg ons ook op

Facebookyoutube

Delen op

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Copyright © 2019 Vereniging Kringloop Project Leiden. All Rights Reserved.