Ophalen en bezorgen

Tijdens openingstijden kunnen goederen worden afgegeven in de winkel. U kunt de hal gebruiken voor het laden en lossen van goederen. Let u daarbij op dat u de auto zeker niet voor de huizen van de buren zet! Er kan ook een bakfiets worden geleend om de spullen te vervoeren. Wij kopen niet in.

IVM DE CORONAMAATREGELEN HALEN WIJ OP DIT MOMENT GEEN SPULLEN OP!

ophalen

Brengen of laten ophalen?

Het Kringloop Project stelt het erg op prijs wanneer mensen hun overtollige maar nog bruikbare goederen zelf tijdens de openingsuren naar de winkel brengen. Wij halen op dit moment geen spullen op ivm de coronamaatregelen.


Welke goederen kunt u aanbieden?

Voor alle goederen geldt dat ze schoon en in redelijke staat moeten zijn. Het Kringloop Project heeft beperkte mogelijkheden om reparaties uit te voeren, dus elektrische apparaten dienen bij voorkeur in werkende staat te zijn. Het Kringloop Project behoudt zich het recht voor om goederen die zij onverkoopbaar acht te weigeren.


Bakfiets lenen

Als u iets bij ons wil kopen maar u kunt het niet zelf vervoeren, kunt u het voor een bescheiden bedrag thuis laten bezorgen. Als u dicht in de buurt woont is het ook mogelijk om tegen een vrijwillige bijdrage onze bakfiets te lenen! Natuurlijk mag u hem ook lenen voor het inbrengen van goederen.

ophalen

De voorwaarden zijn dat u iets bij ons koopt dat groot genoeg is om een bakfiets voor nodig te hebben. U laat uw identiteitskaart of paspoort bij ons achter, deze krijgt u uiteraard terug zodra wij onze bakfiets weer in ons bezit hebben. U kunt vóór 16:00 uur onze bakfiets lenen, na 16:00 uur lenen wij de bakfiets niet meer uit.


Inzamelpunt van frituurvet!

Bij het Kringloop Project kunt u ook uw oude frituurvet inleveren. We krijgen per kilo een bedrag voor het vet! En helpen ook nog het milieu! S.v.p. goed verpakt, in de gele container, in de hal deponeren.


Inzamelpunt van oude mobiele telefoons en cartridges!

Wij zijn ook een inzamelpunt van cartridges en oude mobieltjes voor Stichting Aap. De opbrengst gaat naar de stichting. S.v.p. goed verpakt, in de gele container, in de hal deponeren.


Muntenactie

Wij zamelen buitenlandse munten en biljetten in voor het goede doel. Heeft u oud buitenlands geld en weet u niet wat u ermee moet? U kunt het bij on inleveren. Het ingezamelde geld gaat naar Brazilië. In een favela in Belo Horizonte komt dit geld ten goede aan opleiding van jongeren. Voor meer informatie zie: www.muntenactie.nl

kringloop-project-leiden-entree

Onze gegevens

Vereniging Kringloop Project Leiden Volmolengracht 13, 2312 PG Leiden
Tel: (071) 5226082
KvK nummer: 28049594
BTW-identificatienummer: NL0075.68.393.B.01

Openingstijden

Donderdag11:00 - 17:00
Vrijdag11:00 - 17:00
Zaterdag11:00 - 17:00

Volg ons ook op

Facebookyoutubeinstagram

Delen op

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Copyright © 2020 Vereniging Kringloop Project Leiden. All Rights Reserved.