De webshop / veiling

Welkom in de webshop van Kringloop Project Leiden. Hier vindt u exclusieve items die NIET in de kringloopwinkel te vinden zijn. Deze items zijn dus alleen via de webshop te bemachtigen. U kunt dus gewoon vanuit uw luie stoel lekker rondneuzen in de kringloopwinkel. Leuker kunnen we het niet voor u maken!

Kijk voor nog meer producten op onze marktplaats account.

  • Product
   • Huidige biedingen
   • Biedingen geplaatst
   • Eindigt over

Hoe werkt het?

 • U kunt bieden op een item, u vult uw naam en e-mail in en brengt een bod uit voor het item. Let er goed op dat u uw juiste e-maildres invoert, bij een onjuist e-mailadres kunnen wij immers geen contact met u opnemen en komt uw bod te vervallen.
 • Het item wordt u gegund als u de hoogste bieder bent aan het einde van de veiling of als wij vinden dat het bedrag dat u geboden heeft hoog genoeg is. Wacht dus niet te lang met bieden, als wij een bod hoog genoeg vinden zullen we het betreffende item dan ook verkopen en grijpt u misschien mis.
 • Als u een veiling heeft gewonnen, of als wij met uw bod akkoord gaan, zullen wij per e-mail contact met u opnemen en reserveren wij het item voor u. Het kan even duren dus wees alstublieft geduldig. U kunt het item dan tijdens onze openingsuren (woensdag t/m zaterdag 11:00-17:00) op komen halen bij ons in de winkel.
 • U betaalt het overeengekomen bedrag aan de kassa bij ons in de winkel. U kunt contant betalen maar ook pinnen is bij ons mogelijk,
 • Opsturen doen wij niet, u moet het echt komen ophalen bij ons in de winkel. Dit om misverstanden te voorkomen met bijvoorbeeld de post zoals vertraging, beschadiging en zelfs het kwijt raken van de door u aangeschafte spullen. Ook zullen spullen soms te groot of te zwaar zijn voor verzending. Bovendien scheelt het u ook weer verzendkosten. Als u het door u gereserveerde item komt ophalen kunt u ook eerst kijken of het item volledig aan uw wensen voldoet.
 • Alstublieft alleen serieuze biedingen, wij gaan niet in op onredelijke biedingen en deze zullen door ons worden verwijderd.
 • Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. U kunt tijdens openingsuren bellen naar (071) 5226082 of maak gebruik van ons contactformulier.

Wij wensen u veel plezier in de webshop en kom regelmatig een kijkje nemen. Wij zullen van tijd tot tijd steeds nieuwe items in de webshop plaatsen. Met vriendelijke groet, Kringloop Project Leiden.

kringloop-project-leiden-entree

Ons adres

Vereniging Kringloop Project Leiden
Volmolengracht 13, 2312 PG Leiden
Tel: (071) 5226082.


Openingstijden

Woensdag11:00 - 17:00
Donderdag11:00 - 17:00
Vrijdag11:00 - 17:00
Zaterdag11:00 - 17:00

Volg ons ook op

Facebookyoutube

Delen op

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Copyright © 2017 Vereniging Kringloop Project Leiden. All Rights Reserved.