De winkel

Wij hebben de oudste, en misschien wel de grootste kringloopwinkel in Leiden en zijn gevestigd in het oude Hartevelt complex. U kent het vast nog wel, de voormalige jeneverdistilleerderij. Wij hebben tal van verschillende afdelingen zoals kleding, kinderkleding, boeken, cd's/dvd's/LP's, speelgoed, elektronica, computerapparatuur, servies/keukengerei, gereedschap, schilderijen, potten/vazen, sieraden, fotoapparatuur en nog veel meer. En natuurlijk nog onze grote meubelhal met allerlei soorten meubels maar ook een sportafdeling en lampenafdeling. Het is misschien een beetje rommelig maar dat heeft ook zijn charmes, je komt hier soms de leukste en gekste dingen tegen, eigenlijk precies zoals een kringloopwinkel hoort te zijn. Kom gewoon eens lekker rondsnuffelen, we hebben elke dag "nieuwe"oude spullen.

 

nieuws-webshop-vrijwilligerswerk-het kringloop project-ophalen-kringloopwinkel- de winkel

Natuurlijk kunt u bij ons gewoon pinnen.

kringloopwinkel-logo-voeten

Kleding

Wij verkopen allerlei soorten kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Alle kleding wordt door ons nagekeken en gesorteerd. Er is ook een pashokje aanwezig zodat u de kleding op uw gemak even kunt passen. Er is altijd wel iets leuks te vinden.


Meubels

Wij verkopen ook allerlei soorten meubels. Kasten, stoelen, banken, tafels, tv-meubels en nog veel meer. Kom gerust wat vaker langs want er verschijnen regelmatig nieuwe meubels bij ons in de winkel.


Servies

Een nieuw servies nodig? Kom eerst eens bij ons kijken. Wij hebben te veel om op te noemen. Prachtige serviezen maar ook keukengerei en bestek, in alle soorten en maten.


Elektronica

Van televisie's tot audio apparatuur en van klokken tot keukenapparatuur, u kunt dit regelmatig bij ons vinden. Uiteraard zijn alle apparaten nagekeken door onze technische dienst. Bovendien heeft u 1 week garantie op de apparatuur.


Media

Film en/of muziek liefhebber? Wij hebben een grote collectie met dvd's en cd's. Of houdt u meer van vinyl? Ook dat hebben we in de winkel. Voor ieder wat wils!


Computer apparatuur

Wij hebben ook allerlei computers en apparatuur in de winkel. Gewone PC's maar ook laptops, keyboards, muizen en printers. Ook deze zijn natuurlijk nagekeken door onze technische dienst en ook hierbij geldt dat u 1 week garantie heeft.


Overige

Hierboven staat slechts een kleine greep uit de spullen die u in de winkel kunt vinden. Uiteraard hebben we nog veel meer, komt u gerust zelf eens een kijkje nemen. Er is altijd wel iets te vinden!

kringloop-project-leiden-entree

Onze gegevens

Vereniging Kringloop Project Leiden Volmolengracht 13, 2312 PG Leiden
Tel: (071) 5226082
KvK nummer: 28049594
BTW-identificatienummer: NL0075.68.393.B.01

Openingstijden

Donderdag11:00 - 17:00
Vrijdag11:00 - 17:00
Zaterdag11:00 - 17:00

kringloopprojectleiden.nl

Volg ons ook op

Facebookyoutubeinstagram

Delen op

Facebooktwitterpinterestlinkedin

Copyright © 2021 Vereniging Kringloop Project Leiden. All Rights Reserved.