Archief

Lees hier in ons archief artikelen en bekijk foto's en filmpjes van Kringloop Project Leiden uit het verleden.


Extra koopzondag met 50% korting!

Uniek in Leiden, op zondag 26 november 2017 was onze kringloopwinkel open en was alles voor de helft van de prijs! Om 15.00 uur trad VETSCHILLER op. Een Leidse band met nederpop, eigen teksten en meer!!! Ook was er koffie, thee en limonade te koop. Het was een gezellige en geslaagde dag! Zie hieronder enkele foto's van onze extra openstelling. Je ziet de HAL, omgetoverd, tot huiskamer en later podium voor Vetschiller.

Nieuwsarchief


Kringloop Leiden Tasted the Waste!

Het is 32 jaar geleden dat de eerste kringloopwinkel in Leiden is opgezet in samenwerking met Milieudefensie Leiden. Sindsdien is de Vereniging Kringloop Project Leiden een alom bekend fenomeen! Afgelopen zondag, 11 september vierde Milieudefensie Leiden samen met het Kringloopproject en Kunstwerkplaats Ommenabij Leiden een Taste the Waste Buiten Koken diner. Dit voor alle vrijwilligers met hun aanhang. Het was een groot succes hoe van 'overdedatumproducten' (die anders door supermarkten worden weggegooid, verbrand, etc.) nu toch de basis waren van een heerlijk drie gangen diner. Al het heerlijkste werd bereidt onder leiding van held & foodwaste chefkok Sonja Zonneveld! De 50 vrijwilligers hebben ervan genoten. Bekijk hieronder het filmpje, gemaakt door Natascha van den Bosch.


Vastgoed nota

Beste klanten, dankjewel voor alle steun en medeleven, het is hartverwarmend! De gemeenteraad heeft de nota vastgoed aangenomen. Daarin staat de ver. kringloop project Leiden, als maatschappelijk wenselijk op de lijst. Dit houdt voor ons in dat als de huur hoger uit gaat vallen, we subsidie krijgen om het verschil te kunnen betalen. Eerste stap is nu de waarde van onze gehuurde ruimte weten en de daaraan verbonden huur. Misschien is de huur wel minder! Gezien de slechte staat van ons dak en de slechte isolatie van het pand zou dat zomaar kunnen. Zou dat niet mooi zijn??? De medewerkers van de vereniging kringloop project Leiden.


Cartoon Maarten Wolterink...

Cartoon in het Leidsch Dagblad van 20 september 2014


De vrijwilligers van de kringloopwinkel zijn bang dat...

Artikel in het Leidsch Dagblad van 13 september 2014


Hartevelt complex

De geschiedenis van het Hartevelt complex...


16 april 2014 Unity TV in de winkel

Omdat de gemeente erover denkt ons marktconform huur te laten betalen kwam Unity TV in de winkel kijken, zie YouTube filmpje!


2013: Kringloop project Leiden viert 30 jarig bestaan

Viering 30 jaar Vereniging Kringloop Project Leiden

kringloop-project-leiden-entree

Onze gegevens

Vereniging Kringloop Project Leiden Volmolengracht 13, 2312 PG Leiden
Tel: (071) 5226082
KvK nummer: 28049594
BTW-identificatienummer: NL0075.68.393.B.01

Openingstijden

Donderdag11:00 - 17:00
Vrijdag11:00 - 17:00
Zaterdag11:00 - 17:00

kringloopprojectleiden.nl

Volg ons ook op

Facebookyoutubeinstagram

Delen op

Facebooktwitterpinterestlinkedin

Filmpjes en foto's van Kringloop Project Leiden

Hierboven de foto's van onze extra koopzondag.


 

Bekijk hierboven het filmpje van het Taste the Waste Diner bij Ommenabij.

Copyright © 2021 Vereniging Kringloop Project Leiden. All Rights Reserved.