Vrijwilligerswerk

Zoek je vrijwilligerswerk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Het Kringloop Project is vrijwel geheel afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Daarom zijn wij steeds op zoek naar enthousiaste mensen die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken. Wij bieden een gezellige, informele werkomgeving waar je ervaring kunt opdoen die je ook op andere terreinen van pas kan komen. Je werkt op basis van een vrijwilligerscontract.

kringloop-project-leiden-logo-voeten

Wij zoeken op dit moment:

  • Een secretaris.
  • Een klusser die onze opslagruimte wil schilderen en inrichten.
  • Iemand die onze internetverkoop / administratie wil bijhouden. Dit houdt in: de contacten met klanten bijhouden en verkochte goederen naar de klanten versturen.
  • Iemand die onze meubelhal en beddenhoek netjes houdt en meubel(tje)s in elkaar wil zetten, indien nodig. Bij voorkeur op dinsdag en/of donderdag, maar andere dagen is ook mogelijk.

(Wij huren op dinsdag een grote bestelbus. daarmee halen we de spullen op die ons aangeboden zijn en die te groot zijn voor de mensen om zelf te komen brengen naar onze winkel op de volmolengracht 13. Ook bezorgen we goederen, die onze klanten niet zelf kunnen meenemen.)


We zijn altijd wel op zoek naar iemand die kan helpen, met wat dan ook. Heb je interesse? Kom eens langs om te horen wat de mogelijkheden zijn. Bij ons is er veel mogelijk. Ook goede ideeën zijn natuurlijk van harte welkom. Dus twijfel niet en informeer naar de mogelijkheden, je zal het vast erg gezellig vinden. Wij in ieder geval wel.


Voor verdere informatie en/of aanmeldingen:
Bij coördinator Sjan Beniers (071) 5226082 of in de winkel tijdens de openingstijden aan de Volmolengracht 13. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier als je eerst liever via e-mail informatie over vrijwilligerswerk wilt krijgen.

kringloop-project-leiden-entree

Ons adres

Vereniging Kringloop Project Leiden Volmolengracht 13, 2312 PG Leiden
Tel: (071) 5226082.

Openingstijden

Woensdag11:00 - 17:00
Donderdag11:00 - 17:00
Vrijdag11:00 - 17:00
Zaterdag11:00 - 17:00

 

Volg ons ook op

Facebookyoutube

Delen op

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Copyright © 2016 Vereniging Kringloop Project Leiden. All Rights Reserved.