Spullen brengen

Wij halen geen spullen op maar tijdens openingstijden kunnen goederen worden afgegeven in de winkel. U kunt de hal gebruiken voor het laden en lossen van goederen. Let u daarbij op dat u de auto zeker niet voor de huizen van de buren zet! Er kan ook een bakfiets worden geleend om de spullen te vervoeren. Wij kopen niet in.

Welke goederen kunt u aanbieden?

Voor alle goederen geldt dat ze schoon en in redelijke staat moeten zijn. Het Kringloop Project heeft beperkte mogelijkheden om reparaties uit te voeren, dus elektrische apparaten dienen bij voorkeur in werkende staat te zijn. Het Kringloop Project behoudt zich het recht voor om goederen die zij onverkoopbaar acht te weigeren.


Bakfiets lenen

Als u dicht in de buurt woont is het ook mogelijk om tegen een vrijwillige bijdrage onze bakfiets te lenen! Natuurlijk mag u hem ook lenen voor het inbrengen van goederen.

ophalen

De voorwaarden zijn dat u iets bij ons koopt dat groot genoeg is om een bakfiets voor nodig te hebben. U laat uw identiteitskaart of paspoort bij ons achter, deze krijgt u uiteraard terug zodra wij onze bakfiets weer in ons bezit hebben. U kunt vóór 16:00 uur onze bakfiets lenen, na 16:00 uur lenen wij de bakfiets niet meer uit.


Inzamelpunt van frituurvet!

Bij het Kringloop Project kunt u ook uw oude frituurvet inleveren. We krijgen per kilo een bedrag voor het vet! En helpen ook nog het milieu! S.v.p. goed verpakt, in de gele container, in de hal deponeren.


Inzamelpunt van oude mobiele telefoons en cartridges (geen toners)

Wij zijn ook een inzamelpunt van cartridges (geen toners) en oude mobieltjes voor Stichting Aap. De opbrengst gaat naar de stichting.  Deze kunt u deponeren in de kartonnen doos bij de kassa.


Muntenactie

Wij zamelen buitenlandse munten en biljetten in voor het goede doel. Heeft u oud buitenlands geld en weet u niet wat u ermee moet? U kunt het bij on inleveren. Het ingezamelde geld gaat naar Brazilië. In een favela in Belo Horizonte komt dit geld ten goede aan opleiding van jongeren. Voor meer informatie zie: www.muntenactie.nl

kringloop-project-leiden-entree

Onze gegevens

Vereniging Kringloop Project Leiden Volmolengracht 13, 2312 PG Leiden
Tel: (071) 5226082
KvK nummer: 28049594
BTW-identificatienummer: NL0075.68.393.B.01

Openingstijden

Donderdag11:00 - 17:00
Vrijdag11:00 - 17:00
Zaterdag11:00 - 17:00

Volg ons ook op

Facebookyoutubeinstagram

Delen op

Facebooktwitterpinterestlinkedin

Copyright © 2020 Vereniging Kringloop Project Leiden. All Rights Reserved.